• Powered by: Zeedesign

  ZONDAG 16:00 UUR

  Oktoberfest pub tent quiz, THEVERY80’S en Lime!

  Weer eens wat anders. Althans in een feesttent. Want op de zondagmiddag (13 oktober) van het oktoberfest leek het ons leuk om met elkaar te gaan quizzen. Vragen over Wûnseradiel, politiek, sport, geschiedenis, muziek (met live band) en vele, vele andere onderwerpen. En natuurlijk spelen we hoedje op, hoedje af. Jullie kunnen in groepsverband meedoen namens je dorp, vereniging, straat, familie, vriendengroep enz. Een team bestaat uit minimaal 3, en maximaal 5 personen. Om 15.00 uur gaat de tent open en stipt 16.00 uur gaan we los met 2 speciaal ingehuurde presentatoren. Van te voren opgeven is niet nodig, maar het op tijd aanwezig zijn wel. Dus kom op tijd. Om het u gemakkelijk te maken, wordt u aan de tafel bediend, en zorgen wij voor de hapjes om de geest scherp te houden.

  Meedoen kost slechts € 5,= en voor diezelfde centen kunt na afloop de voetjes van de vloer doen gaan met de band; TheVery80’s en Lime. We hebben slechts één voorwaarde, de telefoon gaat uit! En natuurlijk is er een heel speciale wisselbeker voor de winnaars.

  TheVery80s

  The Very 80’s staat voor gezelligheid met kwalitatief goede muziek uit de jaren 80.
  Live op het podium, zes man/vrouw sterk en met een uitgekiend repertoire,
  vol prachtige herinneringen aan een wonderbaarlijke tijd.
  Met hits van Frankie Goes To Hollywood, Duran Duran, ABC, Kim Wilde en Madonna brengen The Very 80’s onvervalst sentiment.